dissabte, 1 de desembre del 2007

EFS Patxanguerus - C. Pare Manyanet

Següent...?

4 de 4, les xifres dels Patxanguerus en partits. Aquesta matinal de dissabte s'ha tornat a veure un bon joc, almenys en el que estava previst. Una altra golejada realitzada pels alforgencs, 11-0!
Amb aquesta victoris els Patx. es situen capdaventers de la classificació al esperar el resultat del CE Gaudí.
El partit ha començat amb clarissimas ocasions de gol, que a la segona ha estat convertida amb un gol de Pol. minuts despres Aleix feia 2 gols seguits. Les ocasions han continuat estant clares, fet que han aprofitat els alforgencs per arribar a la segona part amb un 5-0 al marcador. També cal dir que ha la primera part l'arbitre casi que anul·la un gol als alforgencs, pero al final ha pujat al marcador.
A la segona part els Paxanguerus han començat molt fluixos, casa que ha aprofitat els reusencs per a intentar fer un gol, pero no han pogut amb el porter Andreu. El 6-0 l'ha aconseguit Aleix en una rematada "karateka" al pur estil Cruyff! Els gols han continuat arrivant, cos que ha marcat el 11-0 final. Amb el 11-0 per acavar la festa Andreu a xutat una falta, pero la pilota s'ha perdut pel costat del pal.
Moltes felicitats a tots el jugadors per aquet gran resultat.

5 inicial: Andreu(porter), Òscar, Pol, Igor, Aleix
També han jugat: Indy, Pau i Blai
Gols: Aleix[3] Pol[3] Igor[3] Indy[1] Pau[1]