dilluns, 21 de gener del 2008

EFS Patxanguerus - IES Gabriel i Ferrater

Mal partit!

Alforja, 11:00H al pavelló d'Alforja.
Els dos equips es jugaven mantenir les posicions capdavanteres, si mes no l'avantage amb els equips "de mitja taula" que els permet lluitar per un campionat, que sembla ser per als Patxanguerus, pero recordem que el futbol es imprevist i que no s'ha de baixar la guardia fins al ultim partit!
Sobre tot quan es vol anar a territorials... recordem l'any passat com es va començar i com es va acabar!
Per ara estic aqui per parlar del partit.
El matx va començar molt igualat fins que els Patxanguerus es vad adevantar al marcador fent el 1-0, pero l'alegria va durar poc ja que 2 minuts mes tard els reusenc aconseguien l'empat culminant un bon contraatac, i tambe dir amb la col·laboració del porter Andreu, que per l'anecdota es va posar a riure despres d'encaixar el gol, cosa que no pasaria al encaixar el 3-2, amb un mal entes amb la defensa, una enrabiada aixi feia temps que no s'escoltava en un partit d'infantils!
El resultat a la mitja part era de 3-2, pero al reanudar el partit els Patxanguerus van tenir uns mals minuts, en els quals van arribar a perdre per 3-4, pero els alforgencs van treure la qualitat que ens caracteritza i van empatar el partit. El joc va estar uns 6 minuts amb la pilota repartida amb ocasions clares per als locals i xuts fluixos per als visitants... pero l'ensurt va arribar quant am el 4-4 al marcador un jugador reusenc s'escapava de la defensa i es plantava sol davant del porter Andreu, quan tothom cantava ja el gol dels reusencs, Andreu posa la ma a la direcció de la pilota, salvant el 4-5! Aixo va fer desanimar tant als reusenc que van arribar a encaixar 2 gols mes, posant aixi el 6-4 final.

5 inicial: Andreu(porter), Òscar, Pol, Igor i Aleix
Gols: Pol[2] Aleix[2] Pau[1] Igor[1]
Tambe van jugar: Blai, Indy i Pau