dissabte, 14 de març del 2009

EFS Laguna Cambrils - EFS Patxanguerus

CHORREO!

Partit marcat per els comentaris que varen fer els seguidors del Laguna a la web, que han vist com el seu equip acabava perdent contra els Patxanguerus.
L'equip d'Alforja tenia les baixes de Moha i Marcel, cosa que ha fet que els demés jugadors disputessin més minuts.
La primera part ha començat molt igualada amb els d'Alforja tancats al darrere esperant el fallo dels locals, que ha arribat quan Youssef ha robat la pilota al cierre i ha encarat el porter, que s'ha vist abatut per un gran xut creuat del jugador marroquí dels Patxanguerus, un gran gol.
Així doncs el partit començava a estar de cara dels alforgencs que anaven generant ocasions, però en una jugada de còrner, sacada horrorosament, el Laguna ha sortit en un contraatac molt ben trenat que ha acavat amb el gol local, que acte seguit faria el segon en acavar una altre jugada ràpida de contraatac.
Els ultras laguna veien com el seu equip remontava i han començat a animar al seu equip i a insultar al nostre, cosa que ha fet calentar el partit.
En una jugada ràpida i de bona convinació entre Pol i Uri, fent una paret, Pol ha aconseguit el 2-2 i el seu 11 gol a la lliga.
A partir d'aquí els Patxanguerus han fet seu el partit i amb molta visió, Pol ha fet un pase mesurat al espai d'Aleix, que ha fet el 2-3, un gol molt ben el·laborat per part del conjunt alforgenc.
Els ultras laguna han vist com se'ls hi remontava el partit a posar-se 2-3 perdent els seus, i han començat a insultar amb més constància al equip visitant.
La mitja part s'arribava amb el 2-3 parcial.
La segona ha començat molt fluixa per part patxanguera, que ha vist com el Laguna igualava el partit posant-se amb un 3-3 al marcador, desencadenant la feliçitat dels ultras, que veien capaç de guanyar el seu equip.. però no ha sigut així ja que en una jugada semblant a la de la primera part, Youssef tornava a fer pujar un gol al marcador, fet que ha desencadenat crits racistes contra el jugador per part dels ultras.
Això ha acavat de posar les ganes per als alforgencs que despres de alguna bona intervenció d'Indy, Uri amb una gran jugada de les que ens té acostumats, ha fet pujar el 5-3 al marcador, reivindicant la seva condició de màxim golejador del equip, i ell ha dedicat el gol als ultras, que l'hi han respost amb crits de "3 meurete".
Vista la impotencia del seu equip els ultras s'han vist obligats a insultar i ha probocar als alforgencs, com per exemple a Pol o Uri.
El partit acavava amb un 3-5 alforgenc, i 3 punts més ala taula, com haviem dit a la prèvia.
I al entrar als vestuaris, Uri, Pol i Andreu han dedicat unes paraules i aplaudiments als ultras, ja que sense ells el partit no hauria estat divertit.

5 inicial: Andreu, Òscar, Youssef, Igor i Pol
També han jugat: Uri, Blai, Aleix i Indy
Gols: Youssef [2] Uri [1] Aleix [1] Pol [1]


I per acavar volem dedicar unes paraules als ultras laguna que savem que visitaran la web;
AIXÍ NO ES POT ANAR A VEURE FUTBOL, I MENYS QUAN NO ÉS DE CATEGORIA AMATEUR MÍNIM. I SI TANT DIEU A LA GRADA, DESPRÉS A LA CARA SEGUR QUE NO DIRIEU RES.
Desitjem molta sort al Laguna en el que queda de lliga, encara que tingui aquest 'típus d'incondicionals'.

14 comentaris:

Anònim ha dit...

primero de todo, decir k los insultos los a empezaoo el wapo del uri, y k lo k teneis es envidia jajaja, y los k no se atreben a decirlo a la cara soys vosotros k despues de insultar el uri, no tenia cojones a mirarnos, normal con la carilla k lleva, y nada decir k no os motiveis tanto en la web esta y un saludo de parte de los ultras, k en el proximo partido nos veremos, y tanto k nos veremos, y un saludo al 3 sobretodo k sta rabiando por los fotologs jajajajja

Anònim ha dit...

a qe vindreu a veure com guanyem? igual qe avui?

Anònim ha dit...

hahaa indran a veure un ltre chorreo hahaa kina peña mes akavada XD 3-5 i pa casa :)

Anònim ha dit...

Laguna disfruta tu madre es una puta

Anònim ha dit...

jaja me gusta como rabiais ijos mios xD a la minima os poneis todos a mordeeeeeeeeer xddd pues nada k gracias por acer salir a los ultras en vuestra preciada web jajaja
sabemos k nos kereis tanto como yo a todos vosotros, demasiado jajaja

un beso a todos jaja

Anònim ha dit...

gracias pero no somos gays

Anònim ha dit...

vaya k lastima, pork cara a cara si k lo pareciais... uf k fallo xd

Anònim ha dit...

HIJOS DE PUTA ESTAIS MUERTOS PATAXANES DE MIERDA

Anònim ha dit...

TU PutA MadRe IjO De PUtA Cabron de mierda

envidia envidia i envidia eso es lo k teneis, a , i lo k no teneis son cojones

Anònim ha dit...

cabrones

Anònim ha dit...

putos patxangerus de mierdaaaaaaaaaa

aquiviveuncura i uri estais muertos cabrones

Anònim ha dit...

dimelo en la cara subnormal de mierda dime kien eres s tienes uevos

Anònim ha dit...

pero qe pesats no?
calleu una mica qe sembleu tontos, els dos equips...

Anònim ha dit...

i l'aquiviveuncura soc io, si tens algun problema vens i mel dius

Visites:

vuelo barato