dissabte, 10 de novembre del 2007

EFS Laguna Cambrils "B"- EFS Patxanguerus

Gran parit el d'avui mati al PM de Cambrils!

Els jugadors estaven convocats tots menys el Blai(sense fitxa) a Cambrils a les 9:30, i així ha sigut. El partit ha comensat una mica malament per part dels Patxanguerus ja que era el primer partit de la temporada i encara anaven descol·locats els jugadors, pero la superioritat en estatura i en tecnica dels algorgencs, ha desaquilibrat el marcador per part visitant am un 0-2 que aurien pogut ser un grapat de gols pels dos bandols si no arriva a ser per el porter alforgec Andreu i per la poca punteria dels davanters alforgencs.

La segona part ha sigut una mica com la primera, pero en aquest cop totes les ocasions acabaven entrant a la porteria riival , ja que s'ha arrivat a guanyar 0-6, pero una pilota tonta perduda al camp contarri ha propiciatun contaratac cambrilenc que han marcat el 1-6 (gol de l'honor).

Per acavar la festa Aleix ha marcat els seu 3 gol del partit i ha posat el 1-7 al marcador. Al acabar el matx la plantilla s'ha fet la fotu d'equip (falta el Pau que ha marxat a la segona part)

5 inicial: Andreu(porter), Pol, Oscar, Igor i Aleix

Tambè han jugat: Indy i Pau

Gols: Aleix[3] Pol [2] Oscar[1] i Indy [1].