dissabte, 24 de novembre del 2007

EFS Laguna Cambrils - EFS Patxanguerus

Vagin passant...

Aixó es el que sembla que digin els Patxanguerus Infantils, que en tres partits han golejat als respectius rivals. 1-8 ha sigut el resultat que donava el marcador al final del partit, un marcador que demostrava la superioritat alforgenca i gran capacitat defensiva. En tres jornades només an fet 2 gols, cosa que al futbol sala es de mèrit.
La primera part ha començat com totes, amb un joc mes aviat descontrolat, pero a mesura que pasaven els minuts, els alforgencs s'han fet amos del partit, arrivan a la mitja part amb un 0-4 al marcador. Els gols, de la primera part, han estat macos de veure, com per exemple el gol del Blai que rematava un xut de Òscar sobre la lìnea de gol,... amb el genoll! Un gran gol que ha fet veure que el Cambrils ha de millorar, si vol fer alguna cosa més a la lliga, ja que moltes jugades han sigut grasies a la mala defensa local, que anava massa descontrolada.
A la seona part els Patxanguerus han anat a sentenciar el partit per la via rapida, amb un gol en 2 min i un altre tot seguit, a partir d'alla els alforgencs s'han dedicat a aguantar el marcador, cosa que ha aprofitat el Laguna per ha marcar el gol de l'honor, en un refus de la defensa visitant. Despres d'aquest ensurt els alforgencs, s'han adonat que s'hi continuaven amb aquesta linea podrien rebre un ensurt, per aixó s'han tornat a ficar les piles i han aconseguit 2 gols més, deixnt el resultat final de 1-8.

5 inicial: Andreu(porter), Pol, Òscar, Igor i Aleix
Tambè han jugat: Pau, Blai i Indy
Gols: Pol[3] Igor[2] Aleix[1] Blai[1] Òscar[1]