dissabte, 17 de novembre del 2007

EFS Patxanguerus - C. Maria Rosa Molas

Un gran partit aquesta matinal de dissabte!!
Els joves alforgencs han fet un gran partit, demostran la gran capacitat golejadora del bloc, i també, la gran faceta defensiva dels dos tanques; Òscar i Pol.
El partit ha comensat amb unes clares ocasions dels Patxanguerus, pero anaven pasan minuts i el gol no arribava... pero al 5é intent de perforar la porteria visitant, s'ha aconseguit el 1r gol, obra de Pol, en una gran jugada d'Igor per la banda, que acava fent un pase a la frontal de l'area, despres d'aquest gran gol, han acavat arriban a grapats els gols locals.
L'unica ocasió clara dels visitants, ha sigut un intenta de vaselina, en un contracop, arrivan aixi a la mitja part amb un clar i contundent 8-0 al electronic.
La segona part ha sigut el mateix que la primera, amb clares ocasions dels locals i una timida defensa visitant, ja que el resultat final a sigut escandalós; 17-0 a favor alforgenc. Peró com en tots els partits hi ha agut els 2 o 3 minuts tontos, que han fet que els reusencs tinguessin una clara oportunitat, pero ha estat malbaratada pel porter Andreu, que avui no ha tingut gaire feina, i que així pugui ser cada partit. Al final 17-0 a favor del Patxanguerus, que en 2 jornades suma les victories per golejades.
En un temps, s'els oferira une cuantes fotos del partit.

5 inicial: Andreu(porter), Pol, Òscar, Igor i Aleix.
Gols: Aleix[3] Indy[4] Blai [4] Igor[2] Òscar[1] Pol[3]