dimecres, 27 de febrer del 2008

C. Maria Rosa Molas - EFS Patxanguerus

Reus, C. Maria Rosa Molas - EFS Patxanguerus, 12:00H

El partit es presentava facil degut als resultats de cada equip i mirant la taula classificatoria els alforgencs eren els clars favorits.
A la primera part es va veure un joc dominant dels Patxanguerus, buscant els espais i les jugades de còrner.
Els de Reus es van dedicar a defensar hi ha buscar alguna oportunitat al contracop, que malbaratava Òscar, que va tallar unes cuantes pilotes ala primera part.
En una jugada una mica enrabassada els alforgencs aconseguien el primer gol, obre de Pol, que treia un xut d'on semblava dificil, la pilota va arribar al fons de la porteria, despres de passar per el costat del porter.
S'arribava ala mitja part amb un 0-5 al marcador
La segona part va comensar amb un joc mes millorat vers al primer temps, amb unes bones jugades i grans combinacions, que tot s'ha de dir, una mica era culpa de la tecnica que posseien els rivals, molt menuts i amb poca força.
Una de les jugades mes curioses del partit va ser una centrada de l'igor des del mitg del camp, tirant a la dreta, que Indy va rematar amb el cap, fent la pilota una vaselina al porter, un gol de sort, pero un pel bonic.
El partit va concloure amb un contundent 0-13, cop d'autoritat altre vegada dels d'Alforja.

5 inicial: Andreu(porter), Pol, Òscar, Igor i Blai
Tambe van jugar: Pau i Indy
Gols: Indy[3] Blai[1] Igor[2] Pau[2] Pol[3] Òscar[2]