dilluns, 11 de febrer del 2008

EFS Patxanguerus - EFS Laguna Cambrils "B"

Alforja, 11:00H, Pavelló municipal d’Alforja

EFS Patxanguerus – EFS Laguna Cambrils “B”

El partit aplaçat de la jornada 9, que s’havia de disputar la setmana que ve, s’ha saldat amb una victòria alforgenca desprès d’una remuntada de mèrit.
Els d’Alforja sortien una mica desconcentrats al començar el partit, i no dominant molt la pilota com ens es habitual. Ja la primera ocasió de gol fou per als de Cambrils, amb una rematada tova a les mans d’Andreu.
Desprès de aquest petitissim avís del Laguna, els d’Alforja vas espavilar, creant fins a 3 ocasions seguides, amb un fort xut llunyà de Pol, que el porter treia in-extremis de sota els pals, i dos bones jugades de Aleix, combinant amb Igor.
Però la sort no es sempre per als mateixos, ja que en una ocasió del Laguna, ben treta per Andreu, que refusava a còrner, al sacar el mateix, s’introdueix la pilota a la pròpia porteria, una mala sort de cuidado.
Els d’Alforja, decepcionats per el resultat, van apretar al Cambrils, adelantan als Tanques fins a una posició mitjanament avançada, resultat: Un passe llarg agafa per l’esquena al defensa alforgenc i el davanter marca a plaer, davant la mala sortida d’Andreu, que no era el seu dia, ni molt menys.
Desprès d’això els d’Alforja van pressionar amb cap, ja que el Cambrils no va fer res mes en tota la primera part, només a destacar una cosa bona: una parada d’Andreu en un contracop.
Els d’Alforja però va fer mèrits per a retallar distancies, ja que Aleix no parava de tenir ocasions, Pol feia molt bones incursions per la banda cambrilenca (un autèntic colador) i algun xut d’Igor o Indy.
Tal eren les ocasions verdes que 1 minut avans de pitar la mitja part Pol aconseguia fer el 1-2, amb una paret amb Aleix.
A la segona part va ser un monòleg alforgenc, que retrobats amb el seu joc, van aconseguir moltes clares ocasions de gol, empatant el partit a 2, aconseguint remuntar-lo fins al 4-2, un resultat que podria haver sigut mes ampli, ja que els d’Alforja haurien pogut fer un mínim de 4 gols mes. Però com he dit avans, la sort no sempre es per al mateix. Bon partit de Pol i de Igor que tornava a jugar desprès de una malaltia que el va tenir apartat 1 setmana de la pista del pavelló.
Al finalitzar el partit Andreu comentava: “Avui he tingut un mal dia, un gol en pròpia, una errada en una sortida que costa un gol, aquestes coses s’han de millorar si es volen fer coses grans, no pot ser que per culpa meva per exemple perdem un partit important com hauria pogut ser aquest. Intentaré millorar les sortides perquè això no torni a passar.”

5 inicial: Andreu(porter), Pol, Òscar, Aleix i Igor
També van jugar: Blai, Indy i PauGols: Òscar [1] Pol [2] Blai [1]