dimecres, 6 de febrer del 2008

CDFS Vinyols - EFS Patxanguerus

No hi ha qui ens pari!

Vinyols, Pavelló municipal, 12:00H, CDFS Vinyols - EFS Patxanguerus

Un altre partit amb una clara victoria, contundent i de líder.
El joc dels d'Alforja no acava de convencer despres de la tornada de vacanses, pero els resultats continuen acompanyan, aquest cop 1-6.
El partit va començar amb moltes ocasions per ambdos equips, amb un joc un pel massa equilibrat, amb el Vinyols esperan al darrere i els Patxanguerus dominant la pilota. La primera ocasió molt clara va ser per Blai, en una bona jugada amb Pol, pero que el de l'Aleixar no va poguer finalitzar. Aixo pero no va desanimar pas als alforgencs, ni molt menys, ja que a la seguent jugada aconseguiren perforar la porteria dels locals.
El Vinyols veien la que li podia caure, va intentar fer un joc mes directe, hi ho va pagar amb dos gols en contra.
Els alforgencs veien que ja guanyaven amb claredat, vas tranquilitzar el joc, i els locals van aprofitar per retallar distancies, amb una jugada de picardia, ja que amb la pressio al defensor van robar la pilota i van aconseguir tenir un 2 vs 1 mes el porter, que va ser superat.
1-3, un gol en contra pero encara amb avantatge, els verdets per aconseguir mes distancia al marcador, van apretar i van aconseguir dos gols mes, tots dos de Aleix.
A la mitja part s'arribava amb un clar 1-5, el marcador reflectia bon joc, pero a l'hora de la veritat el partit era una mica pesim.
Al començar la segona part, el Vinyols va apretar per retallar mes distancies, fins i tot el porter de Vinyols sortia amb la pilota als peus per intentar fer alguna jugada, pero la bona defensa alforgenca, que va fer un partit aceptable, tallava tots els passes i nomes deixava passar alguns de complicats, el partit ja estava sentenciat i aixo ho va fer notar l'equip d'Alforja que nomes va aconseguir un gol a la segona part, obra de Pol.
El partit a partir del gol dels alforgencs es va ensopir i nomes hi ha destacable una jugada dels Vinyols que va acabar amb un travesser.
Amb aquesta victoria els Patxanguerus es situan líders a 6 punts del CE Gaudí, que va perdre per 4-3 al seu respectiu partit.

5 inicial: Andreu(porter), Òscar, Pol, Indy i Aleix
També van jugar: Blai i Pau
Gols: Aleix [2] Òscar [2] Blai [1] Pol [1]

2 comentaris:

Anònim ha dit...

pol krak prepareubus kariba el succesor de tamudo
JEJEJE
sabeu ki sok?

JOrdi Pujol i Solei

Anònim ha dit...

VOLEM FOTOS!
VOLEM FOTOS!
Si pot ser l'audiència de la web demana fotos. Pero tot i aixi la web esta molt be.


Jordi Pujol I Solei

Visites:

vuelo barato