divendres, 20 de febrer del 2009

Descans aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana no hi ha jornada de lliga, i aixo farà que l'equip gaudeixi d'un merescut descans.
L'equip no és el primer, pero podria ser-ho sinó fos per algunes entrebancs obtinguts aquest començament d'any, només cal recordar el 2-2 contra el Laguna o la derrota enfront el Gabriel i Ferrater per 4-2. També cal dir que en els últimes primers hem fet com a mínim un pal. Als últims minuts ha de millorar, mirant els entrebancs que ha tingut l'equip, tots els empats i una derrota són causats al tram final del partit.
Podem apreciar els 2 últims empats del equip front el Reus Futsal i el Laguna.
Contra el Reus Futsal l'equip anava guanyant 3-4 quan faltaven 5 minuts, pero en una jugada ràpida i fallo de la línea defensiva i la porteria, els de Reus feien el 4-4, que podria haver cambiat a la següent jugada on una rematada de Yussef amb el cap sortia fregant el travesser, en aquell partit, es va fallar masses ocasions i així va quedar el marcador.
Front el Laguna les coses son diferents, l'equip alforgenc remonta un 0-1 en contra situant-se amb el 2-1 al marcador, aguantant molt bé en defensa i un altre cop fallant varies ocasions en atac. En aquest partit, l'empat va ser més mala sort que en cap altre, on Aleix amb un refús introduïa la pilota dins la pròpia porteria, agafant completament desprevingut a Andreu.
Contra el Gabriel i Ferrater, va ser simplement un partit per oblidar, semblava que els de Reus fossin els primers a la taula i no els Patxanguerus...
I la setmana passada la desafortunada derrota per 4-6 enfront al actual líder de la lliga, el Domenech i Muntaner.
Recordem que va ser un partit igualadissim, on es va començar guanyant amb un 1-0 i tornant a fallar ocasions, però l'equip del Domenech es un dels 3 cocos de la categoria, i això es va fer notar, on amb 2 jugades van col·locar el 1-2 al lluminós, amb un gol des de fora de l'àrea i una cantadeta d'Andreu que es menja el gol per el seu propi pal.
L'equip a la segona part va veure com els de Reus anaven passant per damunt seu, posant el 1-4 al marcador, però l'equip va donar tot el que tenia a dins i va aconseguir posar el 4-4 amb 6 min per al final, i gaudint d'un domini claríssim del joc amb nombrosses ocasions, però el inspirat porter visitant les parava totes. A 4 min per al final els Patxanguerus es van trobar amb un 3 vs el porter, gràcies a un exel·lent passe d'Indy des de la porteria, pero que amb la pilota tant alta era díficil de controlar i la pílota se'n va anar a fora de porteria, a la contra d'aquesta jugada, els Domenech feia el 4-5 i els d'Alforja ja cansadíssims no podien fer res per evitar el 4-6.
En definitiva, sembla que l'equip necessita més concentració als últims minuts, i sobretot punteria. QUI PERDONA HO ACAVA PAGANT... i en el nostre cas, ens costa massa car.