dissabte, 28 de febrer del 2009

La prèvia: Jornada 11

Demà dia 1 de març del 2009a les 10:00h es juga el partit que enfronta al Inter Reus amb els Patxangueus.
Serà un partit important per l'equip alforgenc, ja que una derrota combinada amb una victòria del Domenech i Muntaner, deixaria virtualment campions als reusencs, amb tot el que queda de lliga. Recordo que virtualment no vol dir matemàticament, així que és com si diguessim que casi segur.. algo per l'estil.
El partit serà complicat com tots, on els porters jugaran un paper important i el joc en equip serà la clau. Els Patxanguerus en aquestes 2 setmanes d'entrenament, han anat practicant jornades de fora de pressió, segurament seran útils.
A la primera volta el resultat fou de 6-4, de favor alforgenc, el partit va estar igualadet, però els Patxanguerus haurien pogut guanyar més ampliament, si els porters alforgencs haguessin estat un pel més inspirats. En aquell partit de la primera volta, l'equip acavava de sortir de un problema, ja que tenia les baixes d'Igor (que més tard tornaria) i Jordi (aquest ja no ha tornat) a l'equip, que havien marxat per anar al Gabriel i Ferrater. Els fitxatges per suplir aquestes dos baixes van ser, Marcel i Moha, que portaven només 1 setmana d'entrenament.
En canvi per a aquest partit els dos ja han agafat el ritme de l'equip i podran fer sens dubte un gran paper els dos, com la resta de la plantilla.

Convocats: Andreu, Indy, Òscar, Pol, Aleix, Uri, Blai, Marcel, Moha, Igor, Yussef
Baixes: cap, si no n'hi ha d'última hora


Us esperem demà per animar al equip!

Visites:

vuelo barato