dimarts, 17 de febrer del 2009

Patxanguerus 3-7 Gimnàstic

Alforja, 17/2/09 20:00

El partit es presentava complicat, amistos, pero complicat. Els Patxanguerus sortien adormits i en 6 minuts ja feia el primer gol el conjunt de Tarragona, i més tard s'arribava al 0-3, pero amb uns Patxanguerus que anaven a per el partit, arrivant a dominar a un Nàstic que esperava el contraatac, Youssef amb un pal i Pol amb dos xuts llunyans posaven les coses més calentes. Uri, aquell que sempre corre, s'inventa una jugada al estil Messi i despres de regatejar a 2 rivals xuta des de la frontal i bateix al porter tarragoní, un gol que donava esperances als alforgencs, que 4 minuts més tard veien com el Nàstic pujava el 1-4 al marcador. Un mal inici de la primera part havia mig sentenciat el partit. Indy va parar algunes pilotes molt complicades, fent un bon paper a sota els pals.
La segona part ha començat amb els Patxanguerus anant a pressionar, pero adormits en defensa que per culpa d'aixo i d'una sortida a collir bolets d'Andreu, el Nàstic feia el 1-5. Els Patxanguerus no s'han donat per vençuts i han aconseguit batre 2 cops al porter del Nàstic Adrià (Ex-Patxanguerus), que cal dir que ha fet un molt bon partit, parant diversos 1 vs 1.
El partit al final ha acavat amb un 3-7, un resultat massa ampli per el que s'ha vist al terreny de joc, on els Patxanguerus han arribat a dominar a tot un Nàstic un bon temps, pero el Nàstic té més rodatge i aixo ha fet que es notes en el marcador.
Des d'aquí volem desitjar bona sort als 3 ex-Patxanguerus a la seva etapa grana.

5 inicial: Indy (Porter), Pol, Òscar, Blai i Igor
També han jugat: Andreu (Porter), Aleix, Uri, Marcel, Yussef, Moha
Gols: Aleix [1] Uri [1] Moha [1]