diumenge, 15 de febrer del 2009

Resum d'aquest any sense escriure.

Varem deixar la plana l'any passat amb l'equip líder indiscutible de la lliga, pero quan l'equip es podia proclamar campió, va perdre, pero no va afectar a que acavessin aconseguint la lliga i plantant-se a les semifinals de les Territorials, on es va guanyar per 9-1, amb expulsió d'Andreu a l'últim minut. A la final, primer no es savia si podria jugar Andreu, pero un dia avans del partit va saber que podria jugar. Tot semblava perfecte per a l'equip i proclamar-se campions... però la mala sort amb els pals va impedir que l'equip culmines una temporada excepcional perdent 4-2 contra el Mare Nostrum.
Aquest any l'equip està lluitant fermament per el títol a la categoria Cadet. L'equip continua tenint la columna de l'any passat i ara mateix està col·locat entre el 2n i el 3r lloc de la classificació. Una mala ratxa de 2 empats i una derrota ha fet que l'equip baixes tant a la classificació, un empat a 4 contra el Reus Futsal a l'últim minut i un empat a 2 contra el Laguna, a la antepenúltima jugada en propia porta ha fet que l'equip perdes 4 punts vitals, això sense contar la derrota al Gabriel i Ferrater.
Ahir l'equip va plantar cara al seu perseguidor i tot avançar-se al marcador, va veure com els de Reus aixefaven les esperances locals i remuntaven el partit, ja a la segona part els Patxanguerus es van aconseguir posar 4-4, i va gaudir d'una ocasió boníssima de 3 contra el porter per avançar-se al marcador, pero la mala punteria va fer el contracop i gol dels de Reus, que van fer el 4-5 i posteriorment el 4-6, emportant-se els 3 punts i el líderat d'Alforja.
La setmana que ve, no hi ha partit i l'equip ha organitzat un amistos amb el Gimnàstic de Tarragona. Si guanyem al Inter Reus, aconseguirem com a mínim continuar amb el mateix desavantatge davant del Dómenech i Muntaner i aconseguir un coixí de punts davant del Inter Reus.
Aqui teniu el resum, esperem que ajudeu a que l'equip aconsegueixi el campionat!